fbpx

Magazinul multibrand Vera Sposa este prezent pe piața rochiilor de mireasă de peste 13 ani, reprezentând, în România, case prestigioase precum Galia Lahav, Demetrios Platinum, Tina Valerdi sau Nicole Milano.

Prezența îndelungată pe piață a permis observarea schimbărilor care au loc la nivelul brandurilor high-end și oferirea unor produse și servicii mereu actuale.

La începutul acestui an, Vera Sposa a lansat un serviciu-pionier pe piața din România, posibilitatea de a închiria rochiile de mireasă haute-couture la 30-40% din prețul de achiziție, urmat de serviciul de vânzare contactless, care oferă posibilitatea tuturor mireselor din România să probeze acasă rochia de mireasă aleasă, fără a o achita în avans.

Vera Sposa își propune să creeze un nou standard de eleganță oferind viitoarelor mirese consiliere personalizată și o selecție vastă de rochii. Explorează varietatea de rochii și accesorii disponibile în showroom-ul Vera Sposa și pe site-ul www.vera-sposa.ro/ și scrie povestea nunții tale exact așa cum ai visat-o!

Telefon: 0788595959 
E-mail: contact@vera-sposa.ro
Site:  https://www.vera-sposa.ro/  
Facebook:   https://www.facebook.com/verasposa/   
Insagram:  https://www.instagram.com/vera_sposa/ 
Adresa: București, Alexandru Philippide Nr. 5, et. 1.

 
rochii de mireasa
rochii de mireasa bucuresti
rochii de mireasa timisoara
vera sposa
rochii de mireasa vera sposa
Previous articleRoco
Next articleHotel Arta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...

Sfaturi pentru tenul tău înainte de nuntă: ce să faci/ să nu faci

Fiecare mireasă îsi dorește să strălucească în ziua nunții ei, însă acest lucru nu se întamplă peste...

7 cadouri personalizate pentru domnișoarele tale de onoare

Domnișoarele de onoare sunt parte din povestea ta. Acum a venit timpul să le mulțumești, arătându-le cât...

Află cum gestionează managerii sălilor de nuntă evenimentele din 2020 pe perioada pandemiei: Flonta Daniel și Penescu Bianca.

Află cum gestionează managerii sălilor de nuntă evenimentele din 2020 pe perioada pandemiei: Flonta Daniel ( Complex Flonta ) și Penescu Bianca (...