fbpx
Home Idei si sfaturi Trenduri rochii de mireasa Cum îmi aleg rochia de mireasă?

Cum îmi aleg rochia de mireasă?

  1. În funcţie de locaţie

Locaţia nunţii şi data te vor ajuta de la bun început să restrângi aria de căutare a rochiei de mireasă. Dacă locaţia aleasă pentru ziua nunţii este o sala de evenimente care frapează prin eleganţă, poţi să optezi pentru o rochie clasică sau glamour, dacă alegeți să vă uniţi destinele pe o plajă, poţi să optezi pentru o rochie diafană în stil boho.

2. Stabileşte un buget

Este foarte important pentru tine ca viitoare mireasă să îţi stabileşti măcar în linii mari un buget. Nu are rost să începi căutările cu rochii care depăşesc cu mult bugetul tău, să te îndrăgosteşti de ele la prima probă ca mai apoi să încerci altele care să se încadreze în bugetul tău şi să nu le descoperi farmecul doar pentru că prima rochie ţi-a tăiat răsuflarea.

3. Începe din timp căutările

Dacă ţi-ai schiţat deja în minte rochia mult visată e mai bine să începi căutările din timp. Poţi să găseşti o rochie care să-ţi vină turnată de la prima încercare, caz în care e evident că rochia te aştepta pe tine sau poţi să pierzi ore, zile, săptămâni căutând rochia mult visată. Oricare ar fi varianta câştigătoare, începerea căutărilor cu câteva luni înainte te scapă de stres.

4. Documentează-te înainte să începi căutările

Este important să faci un minim de research înainte să începi goana după rochia de mireasă. Printr-un singur click poţi să descoperi cele mai în vogă showroom-uri din oraş, ultimele lor colecţii, astfel încât să îţi faci programări la cele care te atrag.

5. Creează-ţi un private pinterest board

Poţi să începi să îţi selectezi rochii care îţi plac în funcţie de stil, croi sau de material, sau pur şi simplu în funcţie de vibe-ul pe care ţi-l transmit. Board-ul pe care îl vei crea te va ajuta să îţi evaluezi singură lista preferinţelor şi te va ghida în alegerea rochiei potrivită stilului tău.

Freya Wedding Timisoara

Text: Dana Barbul

Previous articleDiamond Events
Next articleAccesorii pentru mirese

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...

W3Schools