fbpx

Dragostea este cel mai puternic sentiment din câte există! Ea stă la baza visului nostru pentru că Zizula s-a născut din dorința de a imprima dragostea.
Încă din 2012 am contribuit la fericirea mirilor noștri, ajutându-i să aleagă invitația ideală stilului lor, care să îi reprezinte până în cel mai mic detaliu. Și din pasiune, ducem visul mai departe și transformăm invitația în sursa creatoare a unui set întreg de produse, realizate cu atenție și dedicare, menite să transforme evenimentul într-unul de neuitat.
DE CE ZIZULA?
Alegeți stilului care vă reprezintă!
Diversitatea stilurilor ne face munca mai frumoasă! Indiferent de nunta la care visați, la noi veți putea găși modelul de invitație ideal pentru evenimentul vostru.
Personalizați până în cel mai mic detaliu!
Simte-te liber să personalizezi textul invitației, dimensiunea, cartonul, chiar și paleta de culori. Alegerea îți aparține!
Va bucurați de calitate!
Pentru noi este importantă atât calitatea produsului final, cât și frumusețea drumului parcurs împreună. Suntem împliniți atunci când voi sunteți mulțumiți.

Telefon: 0756100958 
E-mail: office@zizula.ro
Site: http://zizula.ro/ 
Facebook:  https://www.facebook.com/zizula.cards/ 
Instagram: https://www.instagram.com/zizulacards

 
Zizula
Zizula invitatii nunta
invitatii nunta timisoara
Zizula
Invitatii nunta Zizula
Previous articleAtelier Bobar
Next articleLeGeorgette

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...

Sfaturi pentru tenul tău înainte de nuntă: ce să faci/ să nu faci

Fiecare mireasă îsi dorește să strălucească în ziua nunții ei, însă acest lucru nu se întamplă peste...

7 cadouri personalizate pentru domnișoarele tale de onoare

Domnișoarele de onoare sunt parte din povestea ta. Acum a venit timpul să le mulțumești, arătându-le cât...

Află cum gestionează managerii sălilor de nuntă evenimentele din 2020 pe perioada pandemiei: Flonta Daniel și Penescu Bianca.

Află cum gestionează managerii sălilor de nuntă evenimentele din 2020 pe perioada pandemiei: Flonta Daniel ( Complex Flonta ) și Penescu Bianca (...