fbpx

Ivy Events

IVY EVENTS reprezintă o oază de liniște înconjurată de pădure, unde atmosfera feerică te face să uiți că te afli totuși în oraș. Mreaja pădurii, foșnetul frunzelor, curtea învăluită în iederă și răcoarea verii te transpun într-un basm urban, inspirat din natură și dedicat oamenilor.
Cele 3 săli ale conceptului IVY au fost create pentru a reuni , a susține și a întări legăturile dintre oameni .
IVY BALLROOM este cea mai nouă sală a familiei IVY EVENTS care găzduiește între 250 și 600 de persoane. Cu un singur pas, veți trece din atmosfera de basm și armonia pădurii într-un cadru care impresionează prin coloritul vitraliilor aflate la granița dintre pictură și decorație. Impunătorul candelabru de cristal căruia I se alătură luminile ambientale și inteligente, pun în valoare detaliile de eleganță și rafinament care conturează arhitectura în stil clasic cu accente moderne.

IVY GOLD este spațiul în care accentele aurii, tonurile calde de culoare, candelabrele de cristal, draperiile din țesături prețioase, care împreună cu mobilierul clasic creează atmosfera festivă nelipsită evenimentelor de mare clasa, fie ele corporate sau personale. O poți personaliza cu ușurință și îți vei pune amprenta atunci când evenimentul tău se va încadra între 150 și 240 persoane.

IVY SILVER, mezina familiei, în aceeași notă elegantă cu sălile GOLD și BALLROOM , este concepută pentru evenimente mai restrânse, astfel încât să ai alături de tine între 100 și 140 de prieteni. Cu un design clasic în tonuri subtile cu accente argintii, acest spațiu îți va oferi rafinamentul pe care ți-l dorești pentru evenimentul tău.

Prin configurația locului, IVY GARDEN, a reușit să creeze o atmosferă de poveste într-un cadru natural în care contrastul dintre pădurea de stejari și civilizația urbană se îmbină perfect dând naștere evenimentului dorit.
Dacă îți dorești ceremonia religioasă sau civilă în aer liber, cele două foișoare sunt gândite să îți întregească povestea evenimentului în familia IVY EVENTS.
Pentru confortul vostru vă suntem alături cu experiența noastră în planificarea și organizarea evenimentelor, având alături partneri de încredere atât în domeniul gastronomic, cât și în servirea ireproșabilă a acestora. Te vom surprinde cu sistemul de sonorizare professional, sistemul de lumini inteligente, moving headuri, schelă de lumini, dar și cu multe alte facilități.

Telefon: 0736010166
Site: http://www.ivyevents.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/ivyevents.ro/
Instagram: https://www.instagram.com/ivyevents91
Adresa: str. A. Imbroane nr. 90 (vis-a-vis de Muzeul Satului Bănățean), Timisoara

Ivy Events
Ivy Events
Ivy Events Timisoara
Ivy Events Nunta Timisoara
Ivy Events Nunta Aer liber
Previous articleLeGeorgette
Next articleTrandafirul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...

W3Schools