fbpx
Home Furnizori Make-up Andra Durnea

Andra Durnea

Numele meu este Andra Durnea, sunt make-up artist din anul 2012, iar de la începutul anului 2014 sunt make-up trainer în cadrul Școlii de machiaj Atelier Paris. Specializarea mea este beauty make-up, iubesc să îmi fac clientele să se simtă frumoase, să plece cu un nivel ridicat de încredere în sine și cu o altă sclipire în ochi. Am o afinitate mare și pentru machiajul editorial, datorită experienței acumulate în perioada a aproape 2 ani în care am lucrat ca make-up artist în Berlin. Este un tip de machiaj care stimulează creativitatea, păstrând însă trăsăturile modelului. Lucrările mele au fost publicate atât în reviste din România, cât și în reviste internaționale din diverse țări.
Ceea ce fac este mai mult decât o meserie pentru mine, este un schimb energetic și îmi place să cunosc cât mai bine dorințele clientelor mele astfel încât machiajul pe care îl creez să fie potrivit personalității lor, să fie unic, să se simtă în largul lor și speciale în același timp.
Indiferent de ocazia pentru care machiez și ce rol are clienta în cadrul evenimentului, îmi dau tot interesul și îmi pun sufletul astfel încât în acel machiaj să se găsească un dram de magie.
Cum am scris și mai sus, cea mai mare împlinire este privirea fericită a clientei atunci când se ridică de pe scaun și energia ridicată cu care pleacă din studio.
Pentru că lucrez de ceva timp în domeniu, am crescut o dată cu trendurile, stilul machiajului se schimbă mereu, iar domeniul s-a devoltat foarte mult față de când am pornit pe acest drum. Mă consider un artist versatil, nu îmi place și nici nu aș putea să machiez clientele în același stil, pentru că fiecare femeie are trăsături diferite și caracter diferit, așa că în portofoliul meu se găsesc machiaje naturale, machiaje colorate, machiaje intense, machiaje grafice. Depinde mereu de persoana pe care pun pensula, de preferințele sale și de ceea ce simt.
Consider că un machiaj reușit are rolul de a evidenția trăsăturile cele mai frumoase ale unei persoane, atât fizice, cât și sufletești, iar eu spre asta tind mereu.

Andra Durnea
Andra Durnea makeup
Andra Durnea atelier
Andra Durnea mirese
Andra Durnea
Andra Durnea
Previous articleMidnight Moments
Next articleNuți Chelaru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...

W3Schools