fbpx
Home Furnizori Wedding planner Octavia Dobrisan

Octavia Dobrisan

Prima conexiune cu evenimentele a fost în anul 2013, când mă ocupam de locația Jazzissimo Lounge&Pub din Timișoara. Am organizat numeroase concerte, spectacole, seri cu diverse tematice, alături de artiști locali și internaționali până în anul 2015, când am primit vestea de la șeful meu că urmează sa deschidă o altă locație, mai exact o sală de evenimente.
Nu știam ce urma să presupună activitatea mea aici, dar un lucru îmi era clar de la început: nu aveam voie să greșesc! Mi-a rămas întipărit în minte de atunci că mi s-a oferit oportunitatea de a lua parte la zile unice în viața oricărui om: o zi onomastică, o cununie, nuntă, un botez… și eu trebuie să îmi pun amprenta pe eveniment în așa fel încât numele meu să rămână mereu o amintire vie în mintea celor care au luat parte și să le aducă măcar un zâmbet pe buze când își amintesc de mine.

Sunt mereu în priză, o zi ideală pentru mine este cea în care sună telefonul încontinuu și mă văd cu clienții, mă încarc cu energie în cadrul fiecărei întâlniri când văd că mi se oferă șansa de a crește și mai mult entuziasmul cuplurilor de a face pasul cel mare.

În ultimii 5 ani, am avut șansa să mă ocup de 3 săli de evenimente din Timișoara (Prestige Events, Ivy, Congress Hall), unde am intrat în contact cu mulți furnizori de top care m-au ajutat să înțeleg exact care e mersul în acest domeniu, că mereu se vor ivi lucruri neprevăzute la evenimente la care trebuie găsite urgent soluții pentru ca mirii nici măcar să nu le observe.

Deși acum câțiva ani eram indecisă pe plan profesional, astăzi pot spune cu mâna pe inimă că am luat cea mai bună decizie în ziua în care m-am hotărât să mă implic în organizarea evenimentelor, și sunt cu atât mai împlinită de la sfârșitul anului 2019, când am luat hotărârea de a deschide propria firmă de organizare de evenimente.

Geta Ungurean mi-a dat și mai multă încredere în toată activitatea mea de când am urmat si cursul ei de wedding planning de la Cluj, susținut cu ajutorul agenției DallesGo din București.
Intervin, mai ales în plin sezon de evenimente, oboseala, stresul, timpul, diverse tensiuni, dar cuvintele calde de mulțumire și îmbrățișările sincere din partea mirilor la finalul evenimentului vor contribui mereu la starea mea de recunoștință către univers pentru tot ce am primit. Ele sunt dovada vie pentru implicarea și experiența acumulată în acești ani! Așa consider că trebuie încheiat fiecare eveniment în calitate de wedding planner, obosit, dar împlinit să știi că ai luat parte la unirea destinelor a doi oameni și că le-ai oferit tot ce ai putut din gama ta de servicii!

Un sfat din suflet care vi-l împărtășesc tuturor este să vă căutați vocația și să aveți răbdare pentru că indiferent cât durează procesul, atunci când iți urmezi vocația dai frâu liber abilităților și munca prinde ea însăși viață, devine o parte din tine.


 
Octavia Dobrisan
Previous articleNuți Chelaru
Next articleAndrei Asoltanei Duo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...