fbpx
Home Furnizori Make-up Adina Trohin

Adina Trohin

  • Afinitate pentru frumos și simplu, artă și machiaj
  • Nu crede în reguli și definiții în makeup

Povestea mea începe încă din copilărie, când o priveam , cu ochii mari, pe bunica cum folosește rujul roșu pentru a-și evidenția prospețimea pomeților. Eram fascinată de zâmbetul ei..Acum ador să văd zâmbetul de fericire pe chipul mireselor și clientelor mele.

Pentru mine, a fi makeup artist înseamnă libertate în culoare, gândire și suflet. Cel mai mult mă inspiră reacția clientei când se privește în oglindă, în momentul în care am pus pensula jos. Îmi place să ascult și să fiu sigură că  machiajul creat se regăsește întru totul în personalitatea clientelor. Este minunat să vezi câtă emoție există în lucruri atât de simple…și cu atât mai mult când vorbim de machiajul de mireasă, e cel mai frumos sentiment să știi că ai contribuit la cea mai fericită zi din viață unei femei, zi pe care o visează și o planifică în cel mai mic detaliu, încă din copilărie.

Îmi place să gândesc machiajul că o terapie prin frumos, o jonglerie continuă de nuanțe, culori, texturi, umbre și lumini.

Am început exercițiul de imaginație și descoperire al machiajului în cadrul ACADEMIEI DE ÎNFRUMUSEȚARE REFLEXOVITAL, sub atenta îndrumare a trainer-ului Monica Felicia Cugerean, acum 9 ani. În prezent sunt trainer al acestei școli, alături de ea.

Meseria de makeup artist presupune dorința de a învăța și de a te perfecționa continuu, drept urmare am participat la :

  • Masterclass-urile lui Alexandru Abagiu
  • Masterclass și Workshop cu Denis Kartashev
  • Masterclass cu Ovidiu Perța
  • Curs în cadrul Școlii Atelier Paris – trainer Oxana Novacovici
  • Masterclass Apropo Makeup cu Maria Lihacheva
  • Seminar MAC cu Senior Mac Artist Alexandra Spyridopoulou
  • Masterclass cu Iuliana Sandu

Cea mai complexă experiență am trăit-o în lumea MAC, fiind angajată Mac Timișoara. Au fost ani frumoși, plini de culoare , unde am reușit să dobândesc aptitudini extraordinare în ceea ce privește machiajul, cât și relațiile interumane. Mi-am amplificat dorința de a evidenția tot ce este mai frumos într-o persoană, cu ajutorul unor tips&tricks dobândite în timp și exersate până la perfecțiune.

Experiența de trainer duce la un alt nivel totul. În timp ce mă ocup de perfecționarea fetelor pe care le inițiem în această minunată artă, cea a machiajului , mă dezvolt și mă perfectionez cot la cot cu ele, învățăm împreună în fiecare zi.

lavinia hreniuc
adina trohin
adina trohin
makeup adina trohin
adina trohin
makeup timisoara
Previous articleDertour
Next articleCards Distribution

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...

W3Schools