fbpx

Galla

Conceptul Galla a început cu o schiță în creion și s-a concretizat într-un plan detaliat. Astfel s-a născut viziunea care înglobează experiența în arhitectură cu entuziasmul pentru toate acele amănunte atât de importante atunci când se trage cortina.

Rezultatul este o altă interpretare a detaliilor care contează atunci când sărbătorești o bucurie. Acestea sunt roadele proiectului Galla, noul concept de sală de evenimente din orasul de pe Bega.

Galla este situată în inima pădurii, dar totuși în Timișoara. Drumul spre sală este amplificat de frumusețea naturii și cadrul iluminat format din arbori și verdeață, oferind o bună introducere spre locul unde urmează să fie creionată cea mai frumoasă poveste.

La Galla puteți alege una dintre cele 2 săli de evenimente concepute special pentru a satisface orice rod al imaginației tuturor celor care ne vor trece pragul.

Primirea invitaților se va face într-un lobby grandios în care stilul și arhitectura cu siguranță îți vor crea emoție.

Prima sală dispune de o capacitate de până la 70 persoane, fiind astfel locul ideal pentru orice fel de eveniment care se dorește a fi mai intim. Frumusețea decorului și generozitatea spațiului oferă tabloul perfect al unui eveniment reușit.

A două sală dispune de o capacitate de până la 300 persoane, găzduind evenimente grandioase în care luxul se găsește și în cel mai mic detaliu. Atenția la detalii, alegerea finisajelor și lipsa stâlpilor centrali vor face că invitații să se simtă “ca în primul rand”, indiferent de poziționarea acestora în incinta sălii. Arhitectura și frumusețea decorului sunt puse în evidență de lumina naturală care pătrunde prin geamurile înalte atent poziționate.

Ambele săli de evenimente dispun de un bar lounge cochet unde invitații se pot revigora cu băuturi fine și cocktailuri speciale.

Pentru a complementa frumusețea locului, am creat o piscină exterioară cu un design atrăgător înconjurată de natură, oferind astfel locul ideal pentru cele mai reușite fotografii. Este locul perfect pentru organizarea unei ceremonii sau eveniment în aer liber.

Deasupra sălilor am conceput camere spațioase pentru a veni în întâmpinarea tinerilor căsătoriți și a invitaților lor.

Din experiență am creat un concept complet, gândindu-ne la toate detaliile care vor face diferența în confortul invitaților: parcare spațioasă supravegheată de personal calificat, grupuri sanitare speciale pentru mamă și copil, pentru persoane cu dizabilități, garderobă, locuri speciale pentru fumat și multe alte servicii.

Galla Events este locul unde povestea ta prinde contur, în care eleganța și luxul îmbracă emoția în pasiune! Galla este noul concept de sală pentru evenimente din Timișoara.

Telefon: 0731600000
Site:  https://www.galla-events.ro/
Facebook:  https://www.facebook.com/gallaevents/ 
Instagram: https://www.galla-events.ro/
Calea Dorobanților 96, Timisoara

Galla Events
Galla Events  Timisoara
Galla
Galla Events  Sala de nunta
Galla Events
Galla Events  Nunti Timisoara
Galla Events
Galla Events
Previous articleProsecco Van
Next articleButterfly Code

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...

W3Schools