fbpx

#WedFashion

Tendinţele 2019.
Direct de pe podiumurile Bridal Fashion Week

Eşti mireasă în 2019? E timpul pentru tendinţele anului 2019 în materie de rochii de mireasă. Pune-ţi centura de siguranţă şi lasă-ţi imaginaţia să demareze în trombă printre tendinţele hot ale noului sezon. Când vine vorba de modă, schimbarea e singurul lucru de care putem să fim siguri. Industria de wedding nu este diferită de cea de fashion în sensul în care ambele sunt efemere.

Designerii îşi asumă riscuri în acest sezon. Direct de la Milano, Londra, New York sau Barcelona Bridal Week, tendinţele sezonului 2019 sunt versatile, iar rochiile îţi taie respiraţia. Noile tendinţe oferă opţiuni atât pentru cele mai romantice mirese, cât şi pentru cele mai îndrăzneţe dintre acestea. Pentru a avea temele făcute atunci când plecaţi în căutarea rochiei de mireasă, acestea sunt propunerile designerilor pentru 2019:

Freya Wedding Timisoara

1.Trendul Flower Power

În vreme ce sezonul trecut au fost în tendinţe florile mici și delicate 3D, sezonul acesta designerii dau o altă dinamică ţinutelor, prin aplicaţiile florale oversize brodate sau aplicate manual. Încet, dar sigur, rochia de mireasă însăşi va putea să se substituie unui buchet mare de flori, fiind ea în sine o operă florară de neegalat.

2.Aplicaţiile de pene

Sezonul acesta, un statement sunt aplicaţiile de pene, care încet, dar sigur preiau din spaţiul câştigat în timp de broderii. În acest sezon penele dau un aer mai arhitectural ţinutei, prin urmare accesorizarea trebuie făcută cu elemente delicate pentru a evita un look foarte teatral. Fii îndrăzneaţă şi adopta un stil unic, înlocuieşte broderia clasică cu aplicaţii delicate de pene care să atragă deopotrivă prin rafinament şi stil.

3.Heavy Metal

Cum ar fi dacă rochia de mireasă te-ar putea reprezenta cu adevărat? Eşti genul rock, punk sau doar glam? Noile tendinţe sunt reprezentate de rochiile strălucitoare, accesorizate cu pietre, paiete sau cristale. Fie că alegem un model de rochie de mireasă stil prinţesă sau o rochie stil sirenă, acest nou trend cu aplicaţii de pietre, paiete sau cristale dau o notă de elegantă şi rafinament. Zilele disco se reîntorc. Paietele şi aplicaţiile metalice au transformat anul acesta podiumul Bridal Fashion Week într-o poveste strălucitoare. Aplicaţiile metalice aurii sau argintii sunt în top pe marile podiumuri de fashion. Fii glam şi cucereşte lumea!

4.Efectul Meghan Markle

Efectul Meghan Markle asupra Bridal Fashion Week a fost răvăşitor. Rochia clasică, elegantă, sofisticată şi cu un aer regal este din nou în tendinţe. Meghan şi stilul său unic au inspirat marile case de modă şi au dat tonul unui nou trend în sezonul 2019. Designerii s-au întrecut în diademe, cape, rochii ampretate de stilul inconfundabil al ducesei de Sussex, toate aducând în prim plan un puternic vibe regal.

5.Rochia prinţesă şi ale ei volane

După ce ani la rând A-line-ul a fost la putere, rochia prinţesă revine în forţă, mai stilizată ca oricând. Volanele au fost întotdeauna o opţiune pentru designerii care au colecţii de rochii de mireasă. Simple sau în mai multe straturi, volanele creează volum, ceea ce poate fi un truc bine-venit pentru unele siluete. Fie că optezi pentru un look dramatic sau unul romantic, pentru volane mari sau straturi suprapuse de tulle, nu ai cum să nu fii în tendinţele sezonului 2019 şi intrarea ta să nu fie una răvăşitoare.

6.Decolteul adânc

Anul viitor se poartă rochiile cu decolteuri adânci, în V sau cu spatele decoltat, accesorizate cu pietre, cristale sau paiete. Aceste rochii cu decolteuri adânci sunt în general rochii fluide, uşoare sau sirene şi de cele mai multe ori sunt uşor transparente. Modelele acestea pun în evidenţă senzualitatea, fiind încadrate în secţiunea haute-couture şi sunt extrem de căutate mai ales de miresele îndrăzneţe. Decolteul din ce în ce mai adânc care acaparează toate privirile este dus la maxim sezonul acesta. Rezultatul: o mireasă super senzuală cu atitudine.

7.Funde oversized

Fundele sunt atât de feminine încât nu sunt ceva neobişnuit pentru rochiile de mireasă. Însă trendul pentru 2019 propune funde oversized, supradimensionate sau drapate architectural, care atrag atenţia asupra lor. Acestea nu mai sunt create pur şi simplu pentru a marca talia, ci au rol ornamental foarte bine definit, venind ca o varianta mult mai inspirată de accesorizare. Rezultatul este un look cool.

Tot în 2019 se poartă centuri sau curele din pietre pentru marcarea taliei şi pentru înfrumuseţarea ţinutei. Rochiile cu bijuterii preţioase sunt si ele căutate în 2019, fiind piese de rezistenţă din colecţiile luxuriante şi sofisticate ale celor mai mari designeri de rochii de mireasă.

Un lucru este sigur: nu trebuie să renunţi sub nici o formă la stilul tău. Sezonul acesta este unul ofertant din punct de vedere al tendinţelor, aşa că indrăzneşte să fii mireasa la care ai visat mereu. Joacă-te cu volumele, stilurile şi accesoriile pentru a-ţi crea look-ul de mireasă care să te reprezinte.

Acum esti pregatită! Let the adventure begin!
Say yes to the Dress!!!

Text: Dana Barbul

Rochii de mireasa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...

W3Schools