fbpx
Home Idei si sfaturi Planning 5 activități în planificare nunții tale pe care le poți face de...

5 activități în planificare nunții tale pe care le poți face de acasă

Mai sunt câteva luni până la ziua nunții tale! Din momentul în care ai spus „DA” și până acum totul s-a desfășurat cu mare rapiditate. Între job, familie, prieteni, obligații, mai aveai de planificat și o nuntă. Acum timpul parcă s-a oprit în loc. Pentru siguranța ta și a celor dragi lucrezi de acasă, întâlnirile cu familia și prietenii se realizează doar online, iar obligațiile sunt de o cu totul altă natură. Fără voia ta te-ai trezit că brusc ai mai mult timp. Acum e timpul tău, e timpul în care poți face tot ceea ce îți doreai înainte, dar nu găseai momentul potrivit. Cum cel mai important eveniment din viața ta e peste câteva luni, mă gândesc că ai vrea să îl faci memorabil. Noi te ajutăm cu câteva activități de planificare a nunții pe care le poți face de acasă:

1.Organizează un moodboard!

Niciodată nu aveai timpul necesar să te organizezi pentru a stabili micile detalii care fac mereu diferența. Tematica nunții a fost aleasă în grabă, iar detaliile stabilite pe parcurs. A venit momentul lor. Realizează un moodboard tematic al nunții, cu o atenție deosebită la detalii precum buchetul de mireasă, nuanța rochiilor domnișoarelor de onoare, amenajarea colțului foto sau idei de cadouri pentru nași.

2. Începe cursuri online pentru dansul mirilor!

Dacă ești acasă cu partenerul, acesta este cel mai bun moment să începeți orele de dans, energia bună și mișcarea fiind esențiale în această perioadă. Dacă vrei ca dansul mirilor să vă reprezinte în totalitate și nu optezi pentru cursuri, aceasta e perioada perfectă să repetați. Scoate-l la un dans în câteva seri în living sau pe terasa casei, o muzică bună și un pahar de vin vor face ca aceste repetiții să se transforme în seri memorabile.

3. Realizează un playlist!

Dacă tot am vorbit despre dans, cred că a venit timpul să pregătești un playlist pentru DJ cu piesele voastre preferate și cu cele pe care nu dorești să le auzi la nunta voastră. Să nu uităm de cea mai importantă piesă, alegeți melodia cu care veți da startul petrecerii! 

4. Ține permanent legătura cu wedding planner-ul tău sau cu furnizorii!

Aceștia sunt alături de tine pentru a te ajuta ca evenimentul tău să fie unul memorabil. Nu uita că poți stabili telefonic sau online aproape toate detaliile legate de eveniment.

5. Menține-te în formă, dar și în siguranță!

Deschide larg geamurile, alege o activitate care îți face plăcere – yoga, pilates sau pur și simplu dansează pe muzica preferată. Acum vei avea o altă energie pentru a putea face toate activitățile din lista noastră de mai sus.   

Text: Dana Barbul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...

W3Schools