fbpx
Home Idei si sfaturi Planning De ce să apelezi la un Wedding Planner?

De ce să apelezi la un Wedding Planner?

Un wedding planner te ajută să găseşti locaţia perfectă pentru nuntă. Tot el te ajută să intri în contact cu cei mai buni furnizori de servicii si mai mult, reuşeşte să negocieze cu aceştia, obţinând cele mai bune preţuri de pe piaţă. Nu vă faceţi griji, deciziile tot dumneavoastră le veţi lua, sfătuit fiind de un profesionist.

wedding planner timisoara
 

Ce tip de wedding planner ţi s-ar potrivi?

• Event designer – se concentrează mai mult pe forma şi aspectul întregii zile decât pe contractarea furnizorilor sau întocmirea bugetului.
• Full-service planner – planifică întregul eveniment, de la începutul până la sfârşitul zilei (începe cu poza de ansamblu a zilei şi ajunge la contractarea furnizorilor, întocmirea bugetului, anunţarea oaspeţilor, coordonarea întregii zile).
• Full-service coordinator – te ajută să angajezi cei mai buni furnizori, să negociezi cu ei şi să creionaţi desfăşurătorul evenimentului.
• Month or day of coordinator – se asigură că totul decurge conform planului în ziua respectivă, dar nu este cu adevărat implicat în eveniment.

Wedding plannerul reprezintă garanţia că evenimentul se va remarca prin unicitatea detaliilor.
Un planner de succes va avea deja contacte stabilite cu cei mai buni furnizori de servicii de pe piaţă şi îţi va oferi accesul dincolo de porţile ”ferecate”.

Ce aduce nou un Wedding Planner?

• Te ajută să întocmeşti un buget realistic (şi se asigură că îl vei respecta).
• Va întocmi o hartă a nunţii care va conţine cele mai mici detalii, de la playlist-ul petrecerii până la aranjamentele florale.
• Îţi va arăta cele mai potrivite locaţii din zonă pentru tine (ţinând cont de buget, mărime, temă).
• Va citi toate contractele primite de la furnizori, pentru a se asigura că acestea sunt conform înţelegerii parafate. Se va asigura că vor fi respectate întocmai.
• Creează un program care va fi distribuit tuturor celor implicaţi (furnizori, invitaţi) pentru a se asigura că toată lumea este informată şi ştie ce are de făcut.
• Va vorbi în numele dumneavoastră cu toţi furnizorii, invitaţii, dar şi cu familia, atunci când dumneavoastră veţi avea alte priorităţi.

Text: Dl. Casatorescu – Andrei Stanus

Citește și: https://romanianweddingmarket.ro/2020/03/16/sfaturi-pentru-alegerea-locatiei/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...