fbpx
Home Idei si sfaturi Idei luna de miere 5 destinaţii de vis pentru luna de miere

5 destinaţii de vis pentru luna de miere

Fiecare dintre noi ne imaginăm diferit luna de miere, dar cu siguranţă sunt câteva lucruri pe care le dorim cu toţii, și anume: relaxare, locuri romantice cu restaurante drăguţe și activități pe care le putem face în doi.
Ne-am propus să vă aducem în vizor 5 destinaţii care pot fi luate în considerare pentru luna de miere, oferind locul perfect pentru iubirea voastră.

1.Bora Bora este fără doar şi poate, locul ideal pentru a petrece luna de miere. Aici totul este la superlativ: albastrul oceanului, măiestria muntelui Otemanu, căsuţele plutitoare pe apă şi viaţa subacvatică. Această destinaţie se află pe lista tuturor, iar dacă luna de miere nu este un pretext bun, atunci când?

Bora Bora - Explovers

2.Maldive – insulele turquois-ului infinit, oferă locul ideal pentru relaxare. Înconjuraţi de apele limpezi ale Oceanului Indian, aici veţi găsi intimitatea de care aveţi nevoie în luna de miere. Experienţa trăită aici este adresată unui cuplu romantic care doreşte să aibă parte de un tratament regal.

Maldive Explovers

3.Bali, o oază de linişte şi regăsire. Foarte multă lume care a fost în Bali spune că acest loc este magic. Să fie oare cultura lor? Să fie oare vegetaţia abundentă? Să fie oare locurile uitate de lume din mijlocul junglei? Bali abundă în frumuseţe, ceea ce o face destinaţia ideală pentru luna de miere.

Bali Explovers

4.Thailanda este una dintre destinaţiile preferate de către viitorii miri. Plaje sălbatice, vegetaţie bogată şi locuri perfecte pentru snorkeling şi scuba diving. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile cu care Thailanda se mândreşte, v-am convins?

Thailanda Explovers

5.Zanzibar, un mix de culori şi experienţe. Această insulă oferă combinaţia perfectă între relaxare şi distracţie.Fie că îţi doreşti doar să leneveşti pe plajele fine la soare sau îţi doreşti să descoperi cultura africană, Zanzibar este locul perfect. Safari, snorkeling, restaurante pe plajă, plimbări prin plantaţiile de mirodenii, acestea sunt doar câteva dintre lucrurile oferite de acestă destinaţie.

Zanzibar ExpLovers

Text: Lavinia Hreniuc ( ExpLovers*)

Foto: Alexandru Hreniuc

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...

W3Schools