fbpx
Home Idei si sfaturi Interviuri | Articole 5 semne că ai fost o mireasă dificilă

5 semne că ai fost o mireasă dificilă

mireasa dificila

Se ştie că organizarea unui eveniment atât de important cum este nunta poate fi uneori copleşitor, iar acest lucru te poate face să spui sau să faci anumite lucruri pe care, ulterior, le vei regreta. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct: telefoane, liste, mail-uri şi programări pentru ca totul să iasă exact aşa cum ţi-ai dorit. Toate acestea pot conduce la un stres care vor scoate în evidenţă tot ce e mai urât din viitoarea mireasă.
Iată cele 5 semne că ai fost o mireasă dificilă:
1. Vorbeşti doar despre nunta ta şi nu există eveniment mai important nu doar pentru tine, dar şi pentru cei din jur. Prin urmare, te porţi ca şi cum toţi ar trebui să fie la dispoziţia ta şi să te ajute cu orice este nevoie.
2. Nu cunoşti cuvântul “compromis”. Aceasta este nunta ta şi toate lucrurile vor ieşi exact aşa cum îţi doreşti tu. Mirele tău trebuie să se supună şi să se îmbrace exact aşa cum spui tu, să se poarte cum spui tu, să invite pe cine vrei tu. De asemenea, invitaţii au restricţii în tot ceea ce au voie să facă la nunta ta. Tu decizi tot!
3. Nu eşti mulţumită de petrecerea oferită de domnişoarele tale de onoare înainte de nuntă şi te întrebi deja de ce le-ai ales pe ele să îţi fie alături. Ba mai mult, rochiile alese pentru ele nici nu îţi mai plac.
4. Te consideri atât de bună în organizarea nunţii încât crezi că ai putea deveni un weddingplanner, tot ce îţi mai lipseşte este un logo.
5. Îţi plănuieşti nunta încă dinainte să fii cerută…oh, stai puţin! Aşa sunt toate femeile, nu doar cele catalogate drept “bridezillas”, deci..vom tăia asta de pe lista.


Este clar că în timp ce organizezi nunta, nu conştientizezi aceste lucruri şi ţi se pare absolut totul normal. Dacă însă, au trecut câteva luni bune de la nuntă, îţi vei da seama că am dreptate. Hei, dar până la urmă a ieşit totul cum ţi-ai dorit, aşa-i? Partea interesantă e că tu nu ai avut foarte mult de suferit, însă soţul şi persoanele apropiate da, aşadar este posibil să le datorezi nişte scuze.

Text: Lavinia Hreniuc

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...

W3Schools