fbpx
Home Revista Editorial #DreamsWithoutBorders

#DreamsWithoutBorders

Acum 3 ani a luat naştere showroom-ul Freya Wedding, un tărâm fascinant pentru orice mireasă, în care atenţia pentru detalii se întrepătrunde cu consilierea de specialitate. Pentru că ne plac lucrurile cu poveste şi pentru că Freya este un brand made with love, am pornit într-o călătorie în care am dorit să transpunem povestea fiecărei mirese în rochia mult visată şi să creionăm împreună cea mai frumoasă călătorie a ei.

Am vrut să ţintim mai sus, să venim cu experienţa noastră de la Freya Wedding și să organizăm un târg de nuntă. Astfel ne-am aruncat singuri o nouă provocare, aceea de a pune bazele unui târg total diferit faţă de cele existente la momentul acesta în vestul ţării. Un târg care se remarcă prin aceleaşi lucruri care au caracterizat şi showroom-ul nostru de rochii de mireasă – calitate, profesionalism, atenţie deosebită la detalii. Astfel, s-a născut Timişoara Wedding Market, cu un concept fresh și plin de inspiraţie, cu o selecţie atentă de furnizori de top.
Am explorat posibilitatea unui nou teritoriu, neatins până acum în zona de vest a ţării, o revistă de wedding, luând astfel naștere Romanian Wedding Market. Am colaborat cu cei mai buni, am reuşit încet, dar sigur, să ne câştigăm încrederea partenerilor noştri, am învăţat şi am descoperit lucruri noi, am continuat să construim în fiecare zi câte o piesă din puzzle-ul nostru.
Suntem noi, cei care credem că visurile nu au graniţe, cei care credem că piaţa de wedding din vestul ţării poate fi educată pornind de la furnizori înspre clienţi şi invers, cei care credem în servicii de calitate oferite clienţilor, în clienţi fericiţi care să ne treacă pragul şi nu în ultimul rând noi cei care credem în parteneriate durabile şi sustenabile.
Suntem noi, Romanian Wedding Market, cei care credem în calitate, valori, poveşti, vise, într-o piaţă de wedding fabuloasă pe care dorim să o poziţionăm în topul preferinţelor voastre.
Acesta e primul număr Romanian Wedding Market dintr-un lung şir ce va urma pentru că visurile noastre nu au graniţe.

#DreamsWithoutBorders | Echipa Romanian Wedding Market

hreniuc alexandru
  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...