fbpx
Home Nunti reale Un altfel de weekend in pădure: Lavi & Alex

Un altfel de weekend in pădure: Lavi & Alex

Un altfel de weekend in pădure.
A sosit ziua mult aşteptată, ziua la care visez din noiembrie când Alex m-a cerut în căsătorie.
Emoţie, fericire şi multă iubire, acestea sunt cuvintele care ar caracteriza cel mai bine weekendul petrecut la Hadar Chalet. Toate sentimentele, gândurile, dorinţele şi eforturile depuse în ultimele 6 luni se concretizează într-o singură zi. Da, doar 6 luni am avut la dispoziţie pentru organizarea nunţii pentru că Alex a fost nerăbdător şi a dorit ca fericitul eveniment să aibe loc cât mai repede.
Am plecat într-o zi de joi spre destinaţia nunţii. Este un sentiment aparte să te trezeşti de dimineaţă, să îţi faci bagajul care include o rochie de mireasă, un costum şi 2 verighete şi să pleci la propria ta nuntă.

Hadar Chalet

Aveam de parcurs 500 km şi emoţii cât casa. Chiar şi acum când scriu aceste rânduri, simt că inima o ia razna.
Drumul parcurs până la Braşov a fost unul presărat cu glume şi muzică, râsete şi multă voie bună. Abia în momentul în care am intrat pe drumul forestier ce avea să ducă la Hadar Chalet am început să conştientizăm că “This is it!”: aceasta este povestea noastră, acesta este drumul spre un nou început şi în acelaşi timp cel mai aşteptat moment de când suntem împreună. Urma să petrecem un weekend în pădure, departe de traficul şi agitaţia cotidiană, alături de 70 de suflete dragi nouă.
Vineri am aşteptat să ajungă invitaţii, am luat cina într-un cadru intim în restaurantul de la Chalet, am rotit marshmalows la focul din grădina de la Hadar şi ne-am bucurat de liniştea oferită de natură. M-am gândit mult la noaptea diniantea nunţii. “Cum este să te pui în pat şi să te gândeşti că a doua zi te vei căsători?” . A fost aşa cum mi-am imaginat: un amalgam de sentimete frumoase şi flash-uri din experienţele petrecute împreună. Patul matrimonial aşezat sub lumina cerului ce pătrundea pe fereastra uşor crăpată, aşternuturile reci şi picăturile de ploaie ce se loveau de pervaz au făcut ca noaptea dinaintea nunţii să fie una specială.

hreniuc Alex
Inele nunta ExpLovers
acceosrii nunta
buchet mireasa
prajituri nuntaProgramul zilei de 30 iunie l-am făcut în aşa fel încât eu cu Alex să nu ne intersectăm până la momentul cununiei civile.
M-am trezit la 8 dimineaţa cu un nod în gât şi mâinile tremurânde, urma cea mai importantă zi din viaţa mea. În căsuţa din copac mă aştepta buna mea prietenă Adina care mi-a realizat machiajul şi cu care am savurat o cafea, privind spre hambarul în jurul căruia mişunau furnicuțele pentru a pune la punct ultimele detalii. Am promis că nu vom plânge şi aşa am şi făcut, iar pentru asta a fost nevoie să purtăm discuţii stupide şi lipsite de sens care ne ţineau departe de emoţii. Rând pe rând veneau domnişoarele mele de onoare să verifice dacă sunt bine şi dacă am nevoie de ceva. După machiaj a urmat aranjatul părului care nu putea fi realizat mai bine decât de Adriana Lucovici. Ea s-a ocupat şi de fetele mele dragi. Alergând pe coridor dintr-o parte în cealaltă se aude vocea lui Alex, repede mă ascund în baie să nu mă vadă. Nu era momentul potrivit pentru o primă întâlnire în ziua nunţii. 🙂 Într-un final ajung în apartamentul nostru unde sunt aşteptată de fete cu şampanie, gogoşi colorate, baloane uriaşe şi zâmbete. Un moment special a fost acela în care am îmbrăcat rochia de mireasă, ajutorul meu fiind sora mea care avea lacrimi în ochi şi Dana, naşa şi prietena mea. 🙂
Nu ştiu dacă mai este în trend sau nu, dar am ales că domnişoarele de onoare să poarte rochii aproape identice de un roz prăfuit cu petale 3D realizate în atelierul Marmuse.

Hreniuc Alexandru
Lavinia Hreniuc
Hreniuc Lavinia


Nicioadată nu am văzut şi simţit atâta emoţie la un loc: familia care nu ştia cum să reacţioneze la această avalanşă de emoție, prietenii veseli și furnizorii care alergau dintr-o parte în alta pentru ca totul să iasă așa cum ne-am dorit.
A sosit momentul primei întâlniri. Am auzit uşa şi aşteptam în dormitor emoţionată întoarsă cu spatele. Îi lăsasem o mică scrisoare înainte şi auzeam cum o citeşte la parter pentru că videograful nostru Călin s-a gândit să îl filmeze în timp ce face asta. Simţeam cum mă lasă picioarele, îi simţeam paşii, iar când a ajuns în spatele meu, mi-a cuprins mâna şi atunci am simţit o explozie de iubire. Este uimitor cum un eveniment de acest gen îţi scoate la iveală atâtea trăiri. Și aşa am pornit spre foişorul unde urma să aibe loc cununia civilă. Toată lumea era pregătită şi aştepta, era o linişte surdă care nu a făcut altceva decât să amplifice trăirile şi simţurile noastre. După ce am spus “DA” răspicat în mijlocul pădurii, am mers spre hambarul în care urma cununia religioasă. Aici am văzut adevăratele emoţii ale lui Alex care cu vocea tremurată a spus jurămintele şi cu ochii sclipitori privea spre mine.

Explovers
cea mai frumoasa fotografie de nunta


Prânzul l-am servit în resturantul Hadar, unde echipa lui Chef Foa a pregătit un bufet delicios pentru invitaţii noştri, asezonat cu donut wall-ul (atracţia pofticiosilor) şi cu lemonade bar-ul pregătit de echipa Hadar alături de Alexa, decoratoarea evenimentului nostru special.
Au urmat 2 ore de linişte în apartamentul nostru din mansardă de unde priveam spre hambarul care încet, încet se umplea de oameni fericiţi. Auzeam corzile viorilor interpretând melodia “Viva la vida” şi ştiam că este momentul petrecerii sau cum ar spune alţii “partea relaxată a nunţii”. Hambarul avea un farmec aparte, îmbrăcat în flori şi cercuri de verdeaţă suspendate în tavan alături de candelabrele glam care au fost exact detaliul perfect pentru a nu fi totul foarte rustic.

Hadar Chalet
decor nunta
candy bar nunta
nunta
decor nunta

Aşa cum vă spuneam în articolul anterior, tema aleasă pentru nuntă a fost rustic elegant, cu tonuri de alb, verde şi zmeură coaptă regăsită în bujorii şi trandafirii aranjamentelor. Toate ideile le-am conturat cu ajutorul echipei de la Departamentul de dichis în frunte cu Alexa.
Unul dintre punctele de atracţie a serii a fost candybar-ul frumos amenajat de echipa La Marquise, unde prăjitura cu lavandă şi tortul rubik au făcut deliciul invitaţiilor.
Nu puteam uita nici de cheese bar-ul cu preparate care mai de care mai bune, provenite din sânul Munţiilor Apuseni.
Pentru tort am ales profiterol cu cremă de mascarpone şi sos de zmeură cu un aspect de tip naked. Sincer nu am apucat să îl gust, dar laudele aduse a doua zi din partea invitaţilor spun multe.De când a început primul dans şi până la sfârşit nu am apucat să stăm jos mai mult de câteva minute. Atmosfera incredibilă a fost întreţinută de prietenii noştri de la Phaser care ne-au ţinut cu mâinile în aer tot timpul, iar Dj-ul nostru preferat Kuky a avut artileria grea la el. Pentru ca toate lucrurile să fie la locul şi momentul potrivit, Nora-wedding plannerul de la Căsătorescu a făcut sute de drumuri şi a suportat toate dorinţele noastre. Sperăm totuşi că nu am fost aşa de dificili. 🙂

fotograf nunta timisoara
hreniuc alexandru
hreniuc alexandru


Noaptea s-a încheiat când toate fetele au folosit flip-flops-urile puse la intrare, părul era despletit, iar cerul începea să se dezmorţească. După 3 h de somn, ne-au trezit ciripitul păsărilor şi soarele care intra pe fereastră. “Suntem căsătoriţi!”Acesta a fost primul gând în acea zi de duminică. Am coborât la micul dejun, unde invitaţii se trezeau rând pe rând şi savurau cafeaua.
Dacă ar fi să dăm timpul înapoi, nu am schimba absolut nimic din deciziile luate. Nu mă puteam simţi mai frumoasă decât cu rochia mea specială Freya purtând accesoriile din cristale swarovski de la Josephine, iar Alex nu s-ar fi putut simţi mai confortabil decât în costumul de la Tudor Tailor. Nu a existat nimic care să ne incomodeze sau să stea în calea fericirii noastre complete.
Aceasta a fost nunta noastră, o nuntă ca un sejur la munte incărcat cu emoţie şi fericire.
Sperăm să fie o inspiraţie pentru voi şi nu uitaţi: viaţa e prea scurtă să nu aveţi o nuntă ca în poveşti!
Kisses, expLovers!

fotograf nunta timisoara
fotograf nunta timisoara
primul dans
nunta

Text: Lavinia Hreniuc

Foto: Ovidiu Mocuta / Ionatan Mengher

Video: Studio Hreniuc

Locatie: Hadar Chalet

Aranjamente: Departamentul de Dichis

Muzica: Phaser / DJ Kuky

Candybar: Marquise

Rochie: Freya Wedding

Costum: Tudor Tailor Timisoara

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...