fbpx
Home Idei si sfaturi Domnișoare de onoare 7 greșeli vestimentare pe care nu trebuie să le faci la o...

7 greșeli vestimentare pe care nu trebuie să le faci la o nuntă

Ești invitată la o nuntă și nu ai descifrat dress code-ul sau acesta nu a fost menționat pe invitație? Vrei să eviți greșelile esențiale pe care le fac invitații la o nuntă în ceea ce privește alegerea ținutelor? În cazul acesta, ai dat peste articolul potrivit.

1.     Nu te abate de la dress code! În cazul în care este specificat, el trebuie respectat cu strictețe. Dacă în invitație este menționată tematica nunții, precizându-se că dress code-ul este impus de aceasta, ținutele invitaților trebuie să fie în concordanță cu tematica. 

2.     Nu ignora locația! Aceasta impune de cele mai multe ori un anumit stil vestimentar, chiar dacă acesta nu este menționat în invitație. 

3.     Nu uita de momentul zilei când are loc evenimentul! Stilul vestimentar care se impune pentru o nuntă de zi în aer liber este diferit de cel pentru o nuntă care începe seară.

4.     Nu te îmbraca în alb! Sunt atât de multe culori pe care le poți alege, albul trebuie exclus din lista ta de opțiuni în calitate de invitat la nuntă. Există o singură excepție de la această regulă, atunci când dress code-ul impus de miri este alb pentru toți invitații.

5.     Nu lăsa lenjeria intimă la vedere! Acesta este cu siguranță un aspect care nu trebuie neglijat și o regulă nescrisă. În situația în care optezi pentru piese vestimentare cu spatele gol sau pentru unele care îți pun în evidență silueta, ceilalți invitați nu trebuie să observe ce lenjerie porți. 

6.     Nu purta blugi sau pantaloni scurți! Deși poate mulți ar fi tentați să creadă că blugii sunt acceptați stilistic pentru nunțile relaxate în aer liber, aceștia nu trebuie să constituie o opțiune.y6t

7.     Nu opta pentru accesorii de păr tip tiara, diademă și nici coroniță de flori! Toate acestea sunt potrivite pentru o mireasă, nu cred că te-ai simți confortabil să porți un accesoriu asemănător cu prietena ta. Singurele care ar putea purta coronițe de flori în păr, la cererea expresă a miresei, sunt cu siguranță doar domnișoarele de onoare. 

            Acum că am rezolvat dilemele stilistice în ceea ce privește ținutele invitaților la nuntă, petrecerea poate începe!

Text: Dana Barbul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...

W3Schools