fbpx

SAY YES TO THE SHOES

Look-ul unei mirese nu constă doar în rochia de mireasă pe care o va purta. De la pantofi, accesorii, hairstyle până la make-up, fiecare are un rol important pentru o apariție spectaculoasă.

Pantofii nu trebuie priviți ca un element singular, aceștia trebuie să completeze ținuta și să te pună în valoare în cea mai importantă zi din viața ta. 

  1. Alege din timp! Regula de aur este să nu aștepți până în ultima clipă achiziționarea lor. Dacă îți este mai ușor, creează un moodboard cu modelele de pantofi pe care ai vrea să le probezi. Dacă plănuieșți să îi comanzi online ar fi bine să o faci din timp.
  2. Ține cont de locația și tematica nunții! În funcție de acestea trebuie să te adaptezi atunci când alegi pantofii. Locația în care are loc evenimentul este un factor esențial în alegerea acestora. Pantofii pe care i-ai purta într-un ballroom sunt diferiți față de cei pentru care ai opta pentru o nuntă pe plajă și invers. 

3. Confortul este cheia! Gândește-te la stilul tău zilnic. Nu este recomandat să testezi în ziua nunții tocuri pe care nu le-ai mai purtat până atunci. Optează pentru un model care să îmbrace perfect piciorul, nu alege tocuri foarte înalte în situația în care nu ești adepta tocurilor.

4. Alege pantofii care să te reprezinte, asigură-te că aceștia îți reflectă personalitatea și stilul și îți completează ținuta. Nu alege niciodată un model care nu se potrivește cu rochia, vei avea la dispoziție multe alte ocazii în care să realizezi ținuta pornind de la perechea de pantofi care te-a cucerit.

pantofi mireasa

5. Ai libertatea de a alege nuanța pantofilor. Nu este obligatoriu că pantofii de mireasă să fie albi, cu atât mai mult dacă rochia de mireasă nu este albă imaculat. Poți opta fie pentru pantofi nuanța rochiei de mireasă sau poți alege culoarea care să fie în contrast cu aceasta. 

6. Fie că optezi pentru pantofi made to measure, că îi achiziționezi dintr-un magazin sau îi comanzi online, asigură -te că nu vei inacalta pantofii pentru prima dată în ziua nunții. Poartă-i cu atitudine și vei radia în cea mai importantă zi! 

7. Înainte să începi căutarea pantofilor, trebuie să iei în calcul cele 2 variante: fie alegi pantofi pe care să-i porți o dată-n viață  și mai apoi să îi păstrezi ca amintire sau pantofi pe care să-i porți și cu alte ocazii și să-ți aducă aminte cu drag de cea mai frumoasă zi.

8 . Alege una sau mai multe perechi de pantofi pentru ziua nunții. Pentru a fi sigură că distracția nu va fi întreruptă din cauza pantofilor, tocurile înalte din timpul ceremoniei pot fi schimbate cu o pereche mai comodă pe ringul de dans.

Acum că ai toate tips-urile necesare, aventura căutării pantofilor potriviți poate să înceapă! Succes! 

pantofi de nunta

Text: Dana Barbul

Previous articleTrupa Feelings
Next articleBridal trends 2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...

W3Schools