fbpx
Home Idei si sfaturi Trenduri rochii de mireasa O experiență de neuitat – alegerea rochiei de mireasă

O experiență de neuitat – alegerea rochiei de mireasă

Pentru multe mirese găsirea rochiei este cea mai mare provocare a nunții. Câte dintre voi nu ați schițat-o în imaginație atunci când erați mici? Dacă nu vreți să porniți într-o adevărată vânătoare a rochiei, atunci respirați adânc și faceți din achiziționarea rochiei de mireasă o experiență memorabilă. Ea vine însoțită de o multitudine de trăiri, emoții, gânduri și nimic nu este mai important în acele clipe decât un spatiu primitor și sfaturile avizate ale unui consultant.

În momentul în care ai realizat că ai de organizat o nuntă, primul tău gând zboară spre rochia de mireasă. Pentru a te bucura de o experiență inedită, cel mai important este să o pregătești.

1. Caută online variantele pe care le ai în ceea ce privește furnizorii de rochii de mireasă. Documentează-te pe site-uri de specialitate, intră pe site-ul oficial pentru a previzualiza produsele pe care le propun și poți face astfel o selecție atentă a furnizorilor de cea mai bună calitate.

2. Realizează o listă cu furnizorii aleși și contactează-i în vederea stabilirii unei programări. Programările sunt esențiale în aceste momente, ele iți oferă un mediu relaxant pentru a proba rochii, timp alocat doar pentru tine și sfaturile unui consultant pregătit mereu să te ajute.

3. A sosit ziua mult așteptată, probarea rochiilor de mireasă. Nu vei intra într-un simplu magazin, ci într-un showroom de rochii de mireasă ce ascunde un întreg univers, cel la care ai visat încă din copilărie. Așa că pregătește-te pentru probă! Savurează o cafea, pune-ți muzică în mașină în drum spre programare, intră în showroom cu zâmbetul pe buze, o energie bună fiind tot ce ai nevoie în aceste momente.

4. Alegerea rochiei de mireasă este despre tine, despre trăirile și emoțiile tale. Poți merge singură pentru a putea descoperi ce iți face sufletul să vibreze sau dacă vrei să împărtășești această experiență cu prietenele sau cu familia, asigura-te că nu ai luat cu tine prea multe persoane. Cu cât vor fi mai multe, cu atât vor fi mai multe păreri și vei fi mai confuză.

5. Ai ajuns în locul potrivit, acolo unde toată atenția va fi asupra ta. Fii deschisă și încearcă să creionezi tabloul nuntii, personalitatea ta și așteptările pe care le ai de la rochia visată. Consilierea specializată și discuția preliminară cu consultantul sunt esențiale în alegerea rochiei de mireasă.

6. „Probează” este cuvântul magic de care nu trebuie să fugi. Fii deschisă pentru această experiență și lasă-te ghidată și de sfatul consultantului. Încearcă și modelele de rochii de mireasă propuse de acesta, niciodată nu se știe când te îndrăgostești de o rochie la care nu te-ai fi gândit vreodată.

Sentimentul pe care ți-l va da rochia care te-a ales pe tine este unic. Nu vei avea nevoie nici de prieteni, nici de familie care să iți certifice că e a ta. Savurează momentul alegerii rochiei și bucura-te de experiența trăită în acest univers magic.

Tocmai ai spus „DA” rochiei la care ai visat mereu. Aventura vieții tale poate începe!

Showroom-uri Timisoara: Freya, Chic by La La, Butterfly Code, Bobar, Casa Marcu, Raluca Jurca, Eveline Fashion, Vera Sposa, Bianca Marcu, Ama Couture

Text: Dana Barbul

Rochii de mireasa Timisoara

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...