Anul acesta a avut loc una dintre cele mai așteptate nunți din lumea muzicii trance. Markus Schulz și Adina Butar au decis să își unească destinele într-o locație de vis, perfectă pentru povestea lor. Cererea în căsătorie a avut loc de Revelion în timpul unui concert al celor doi în Los Angeles.
Doresc să încep acest interviu prin a vă felicita pentru minunatul eveniment care a avut loc în familia voastră.
- Primul lucru pe care doresc să vă întreb este cum ați ales destinația nunții?
Mulțumim din suflet 🙂 Ibiza este o insulă de vis. În fiecare vară stăteam câteva săptămâni în Ibiza, având în vedere că Markus a avut și rezidența pe insulă, punea muzică o dată pe săptămâna, deci Ibiza devenea cumva reședința noastră de vară. De câteva ori am stat în resortul unde a avut loc nunta. Sa Talaia Agroturismo, este pe departe unul dintre favoritele noastre de pe insulă, pentru că e puțin mai izolat de toată nebunia, e așa ca în paradis. Într-o seară am luat cina acolo și atunci ne-a venit ideea, am zis doamne cât de mișto ar fi dacă am face aici nunta, ar fi o atmosfera de vis, în același timp și intimă, având în vedere că resortul are doar 14 camere. Pentru nuntă am închiriat tot resortul, iar prietenii apropiați și familia au stat acolo cu noi. Am petrecut de vineri până luni, au fost 3 zile și 3 nopți de poveste, chiar că un vis devenit realitate. - Cum ai ales rochia pentru ziua mult visată?
Mi-am dorit mereu să port în ziua nunții o rochie de mireasă semnată “Galia Lahav”. Îmi plac foarte mult modelele de la ei și am mers la sigur. Am căutat în Miami magazinele care au și Galia Lahav, iar sincer, rochia am găsit-o din prima zi. Prima dată am fost la un magazin în Miami, dar au avut doar un singur model de la Galia Lahav din colecția mai veche; apoi în aceeași zi am mers la un alt Bridal store în Boca Raton, cam la 45 de minute de Miami și a fost ziua mea norocoasă. Aveau toată colecția 2019 Galia Lahav acolo pentru că tocmai avuseseră un Trunk Show (prezentare de modă a noii colecții). Doamnele de acolo mi-au spus că am venit exact când trebuia intrucât colecția a fost trimisă direct din Israel, iar următoarea zi urmau să o trimită în New York pentru un alt Trunk show. Deci îți imaginezi că am fost în “heaven” . Nici în vise nu îmi imaginam că voi avea ocazia să probez toate cele 20 de rochii din colecția 2019. Când am îmbrăcat rochia care am purtat-o în ziua nunții, am știut imediat că “this is it!”.
Am avut noroc că nu avea nevoie nici de modificări, colecția lansându-se în mai 2019, pot spune că probabil am fost printre primele mirese care a purtat în 1 iunie acel model…dacă nu chiar prima. - Cine v-a ajutat la organizarea nunții?
Am avut două fime de organizări de nunți din Ibiza, însă bineînțeles că ne-am implicat amândoi foarte mult. Una dintre firme s-a ocupat de locație, sonorizare și meniul de sâmbătă, iar cealaltă firmă de decorațiuni. Ibizaweddingplanner sunt cei care s-au ocupat de tot ce înseamnă decorațiuni, iar cei de la Palladium Hotel Group s-au ocupat de locație și parte din meniul de sâmbătă. - Ce preparate ati ales pentru a răsfăța invitații?
În ceea ce privește meniul, am avut mare noroc cu prietenul nostru foarte bun, Master Chef Georgeo Andrei, care a pregătit un meniu superb pentru “rehersal dinner-ul” de vineri seara. Vineri seară a avut loc în grădină o cină doar cu familia (70 de persoane), iar Georgeo Andrei a pregătit un meniu exotic și delicios.
Trio Tartar: tuna, salmon, zucchini
Pollo Bio Tonnato
Mediteranean salad & pașión sauce
Grilled Octopus with granulated gold touch & puree al basilico
Panna Cotta with granulated silver touch & raspberry jelly
Sâmbătă tot el a adăugat în meniul nunții tapas (welcoming) și bineînțeles tradiționalele sarmale, că doar nu puteam să avem o nuntă pe jumătate românească fără sarmale, mai ales că și Markus e înnebunit după ele. A fost foarte comic, mi-a spus George că a zburat varză murată vidată în 2 bagaje de cala din România până în Ibiza să fie sigur că nu îi lipsește nimic acolo.
Meniul de sâmbătă a fost acesta:
Lobster Salad , tomatoes gelee, herbs vinaigrette
Lemon Sorbet
Sarmale with bulz & mămăligă
Beef tournedo, cherry sauce, baby vegetables /
Grilled sea bass Ilet, olives pureee, vegetables șlice
Și bineînțeles tortul 🙂
5. Ce flori ai ales pentru buchetul miresei și cum ai făcut această alegere?
Florile așa cum se vede și în poze au fost superbe, am vrut să mergem mult pe alb, deci am avut mulți trandafiri albi și alte flori de sezon tot albe. Buchetul miresei a fost tradiționalul buchet din trandafiri de grădină albi.
6. L-ai ajutat pe Markus la alegerea ținutei de mire?
Sincer da, pentru că țineam neapărat să se potrivească cu rochia de mireasă. Cum el nu a văzut rochia până în momentul în care am mers la altar pentru a spune DA, reușind să o țin secretă, a trebuit să merg cu el și să îi sugerez cam ce s-ar potrivi perfect.
7. Cum ai reușit să aduni invitați din toate colțurile lumii la marele eveniment?
Suntem norocoși să avem prieteni atât de frumoși, inside and out, în toate colțurile lumii și sincer nici noi nu ne așteptam, dar 99% din invitați au onorat invitația. A fost așa o mare bucurie să adunăm într-un singur loc cei mai dragi oameni din viața nostră . Acum imaginați-vă și voi ce vibe mișto a fost când aproape 200 de oameni pozitivi și plini de iubire se adună în același loc. S-au creat prietenii instantanee. Prietenii noștri din România au devenit prieteni foarte buni cu cei din L.A., Miami sau Germania. A fost un weekend cu un vibe atât de minunat, pe care nu îl vom uita niciodată.
8. Cum a fost “recuperarea” după nunta-weekend?
Aproape toți invitațîi au plecat luni, însă noi am mai rămas până joi la același resort; ne-am relaxat și am încercat să stăm în starea de vis cât mai mult posibil. NU a fost nevoie de prea multă recuperare, un singur lucru îmi amintesc, că luni dimineață m-au durut foarte tare picioarele de la tocuri așa cum nu m-au mai durut niciodată în viața mea, aproape că nu îmi mai simțeam degetele de la picioare. Am început să îmi revin la normal după aproximativ o săptămâna, însă nu am mai purtat tocuri aproape deloc săpătămână aceea. Am mai auzit și alte mirese că s-au plâns de același lucru, deci cred că e normal având în vedere că am dansat și petrecut un weekend întreg.
9. Dacă ar fi să faci încă o dată nunta, ai schimba ceva?
Sincer nu, nu aș schimba absolut nimic, totul a fost perfect așa cum a fost. A fost nunta visurilor noastre și chiar mai mult.
7. Ai un sfat pentru viitoarele mirese?
Momentul e atât de unic și trece atât de repede…probabil că un singur sfat: să nu se streseze în timpul nunții deloc și să se distreze pentru că toată lumea e acolo pentru a sărbători dragostea dintre miri. Dacă ei se simt bine și invitații se vor simți bine, așa că să danseze și să savureze fiecare moment. O mireasă în ziua nunții e cea mai frumoasă, eu una m-am simțit ca o prințesă în rochia aceea, iar când porți rochia de mireasă chiar ai un sentiment unic și magic, “so just enjoy and have fun.” E momentul vostru!
Îți mulțumim Adina pentru timpul acordat și pentru toate detaliile pe care le-ai împărtășit cu noi. Suntem convinși că nunta voastră este o adevărată sursă de inspirație pentru viitoarele mirese.
Citește și: Un altfel de weekend in pădure: Lavi & Alex
Text: Hreniuc Lavinia