fbpx
Home Idei si sfaturi Domnișoare de onoare Vor străluci domnișoarele de onoare alături de tine în ziua nuntii?

Vor străluci domnișoarele de onoare alături de tine în ziua nuntii?

Domnișoarele de onoare fac parte din ”kitul de salvare”. S-au bucurat alături de tine când le-ai dat vestea că ai fost cerută în căsătorie, s-au emoționat până la lacrimi când te-au văzut prima dată în rochie de mireasă. Acum e momentul lor!

Vor străluci domnișoarele de onoare alături de tine în ziua nunții?

Primul pas în alegerea domnișoarelor de onoare este un exercițiu de imaginație. E cea mai importantă zi din viața ta. Cine iți dorești să iți stea alături atunci când pășești spre altar? Dacă ai răspuns la această întrebare înseamnă că ai numele prietenelor care te vor însoți îndeaproape în această aventură.

Domnisoare de onoare
Freya Wedding

Un pas important ce trebuie bifat cu succes este alegerea rochiilor domnișoarelor de onoare. Când vine vorba de persoane cu stiluri și corpuri diferite, alegerea ținutelor acestora poate fi uneori dificilă. Totul se complică exponențial atunci când crește numărul lor. Așa că întâlniți-vă toate, ascultă și părerile prietenelor tale și ajungeți împreună la un numitor comun. Ce gen de rochie iți dorești pentru prietenele tale? Ce tip de rochie le avantajează? Dar cele mai importante întrebări abia acum vin. Ce stil de rochii și ce culori se potrivesc cel mai bine cu tematica nunții tale? Dar cu rochia ta de mireasă? După ce ai răspuns la fiecare din întrebările de mai sus, cred că următoarele sfaturi iți vor fi mai mult decât utile.

Există o multitudine de stiluri în tendințe pentru domnișoarele de onoare, dar gândește-te de două ori înainte de a alege ce vrei cu adevărat. Această zi vă va oferi atât de multe amintiri de neuitat ție, familiei și prietenilor tăi.

Alege ținute care să fie în armonie cu anotimpul în care se va desfășura nunta, locația și tematica evenimentului.

Optează pentru un model de rochie care să le reflecte personalitatea și să le pună în valoare, care să le avantajeze pe fiecare în parte sau optează pentru modele diferite realizate din același material. În ceea ce privește nuanța rochiilor, aceasta trebuie să scoată în evidență rochia de mireasă.

Hreniuc Lavinia

Mizează pe un element comun. Fie că e vorba despre nuanța rochiilor, de croiul acestora, de materialele folosite sau de un un element central, crează o unitate între domnișoarele de onoare. Alege calitatea și fii atentă la detalii. O rochie custom made va arăta impecabil pe silueta prietenei tale în comparație cu o rochie achiziționată din magazin sau online.

Ai numărat lunile, zilele, orele și a ajuns momentul mult așteptat: dimineața nunții tale! Acum ești împreună cu prietenele tale. Râsete, chicoteli, emoții, clinchet de pahare, zgomotul dopului de șampanie, ținutele lor și minunata ta rochie de mireasă sunt pregătite…un tablou imortalizat pe retină pentru o viață.

Text: Dana Barbul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...