fbpx
Home Idei si sfaturi Domnișoare de onoare 7 cadouri personalizate pentru domnișoarele tale de onoare

7 cadouri personalizate pentru domnișoarele tale de onoare

Cadouri domnisoare de onoare

Domnișoarele de onoare sunt parte din povestea ta. Acum a venit timpul să le mulțumești, arătându-le cât de mult le prețuiești prietenia. Marchează ziua nunții tale cu un cadou personalizat pentru prietenele care îți vor sta alături în această călătorie. Am pentru tine câteva idei de cadouri:

  1. Halate brodate personalizate cu numele lor pe care să le poarte alături de tine în dimineața nunții tale.
  2. Mini album foto cu poze imortalizate la petrecerea burlăcițelor. Coperta albumului poate fi prima voastra poză împreună, o amintire pe viață.
  3. Un pandantiv care să îi amintească mereu că ți-a stat alături în cea mai frumoasă zi din viața ta. Pentru un plus de valoare sentimentală, gravează fiecare bijuterie cu coordonatele locului în care v-ați cunoscut sau anul în care a început prietenia voastră.
  4. Un beauty case personalizat cu inițialele prietenelor tale.
  5. Pahare de șampanie metalice gravate cu numele prietenelor tale.
  6. Apelează la un artist și realizează câte o ilustrație cu tine și fiecare din prietenele tale. Pentru un plus de emoție, ilustrația poate fi realizată în timpul nunții sau ulterior cu momente emoționante din timpul evenimentului. Așează fiecare ilustrație intr-o ramă și va fi cadoul perfect, chiar dacă acest cadou va fi oferit după nuntă.
  7. Un bilet la concertul artistului vostru preferat, astfel reunești toate prietenele, de această dată nu pentru petrecerea burlăcițelor, ci pentru o petrecere post-nuntă.

Text: Dana Barbul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...

W3Schools