fbpx
Home Idei si sfaturi Planning Cum să îți planifici dimineața nunții

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune să îți oferi timp, dar cum ar fi să îți dăruiești o dimineață cum nu ai mai avut în ultimele luni?
”Mecanismul” este deja pe roate, astfel că puțină liniște nu strică niciodată.


Iată câțiva pași de urmat în dimineața nunții:


Fii informată! – cu o săptămână sau chiar mai mult înainte de nuntă, aranjează o întâlnire cu hairstylistul și persoana care se va ocupa de machiajul tău. Există detalii pe care aceștia trebuie să ți le transmită iar tu trebuie să ții cont de ele, pentru a evita o surpriză neplăcută.


Elaborează un document în care să menționezi programul petrecerii și rolurile pe care fiecare persoană le are delegate. Asigură-te că acest document va ajunge exact la cei care au un rol de jucat.

Pregătește o geantă! – discută cu fotograful pentru a stabili detaliile ședinței foto. În urma acestei discuții, îndreaptă-te spre o geantă în care să așezi bijuteriile, parfumul preferat și accesoriile pe care le vei purta în timpul ședinței.


Răsfață-te! – Pe măsură ce se apropie ora de început a evenimentului, și înainte ca ceilalți să îți invadeze spațiul personal, răsfață-te! Alocă-ți timp pentru o ședință de yoga, o ședință de masaj, o baie relaxantă sau chiar o masă romantică alături de partener.

Mănâncă! – Nu scriem acest lucru pentru a te amuza! Din propria noastră experiență am observat că mirii tind să uite să se hrănească și ajung să resimtă un disconfort care îi împiedică să se bucure de una dintre cele mai frumoase zile din viața lor.


Delegă! Nu lua totul asupra ta! (Aici intervin wedding plannerul și domnișoarele de onoare). Ai muncit destul la planificare, ai realizat și documentele în care fiecare persoană are alocate atribuțiile așa că tu nu ai decât să dai frâu liber emoțiilor specifice acestei zile.

Amintește-i partenerului că-l iubești! – în cazul în care ați ales să nu vă vedeți până când nu sunteți ”gătiți”, dă-i un telefon pentru a-i aminti cât de mult înseamnă pentru tine.


Și cel mai important lucru, pe care nimeni nu ți-l va spune, este: să mergi la toaletă înainte de a începe să te îmbraci. Emoțiile se vor face simțite și s-ar putea să întâmpini probleme la manevrarea rochiei și a accesoriilor.

Sperăm că ți-am fost de folos!
Sigur că această listă poate fi completată și ne-ar plăcea să ne trimiteți idei și păreri pe adresa noastră de e-mail.

Sursă foto: Alex Hreniuc

Text: Dl. Casatorescu – Andrei Stanus

Citește și: https://romanianweddingmarket.ro/2020/03/16/sfaturi-pentru-alegerea-locatiei/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Cum să îți planifici dimineața nunții

După luni și luni de pregătiri și planificări, sosește și Ziua Nunții. Toată lumea în jur îți spune...

8 întrebări esențiale pentru organizarea unei nunți în 2021

Nu mai este un secret pentru nimeni că industria nunților s-a schimbat enorm în...

10 tradiții ciudate de la nunți din întreaga lume

Cred că fiecare dintre noi cunoaștem anumite tradiții, mai mult sau mai puțin practicate în ziua nunții. De la furatul miresei,...

Imagine Timisoara Festival revine!

💎 După o primă ediție care a fost receptată extrem de entuziast de către comunitate în 2019, Imagine Timisoara Festival își continuă...

Tot ce trebuie să știi înainte să participi la un târg de specialitate

Înainte de a te lăsa influențat negativ de titluri de articole precum “Participarea la târguri ca expozant nu mai e rentabilă” sau...