Arad Wedding Boutique 2020

Povestea a început undeva prin Noiembrie 2016. . .
Atunci, într-o noapte, m-am trezit din somn și m-am apucat să scriu….cum ar arăta în viziunea mea un târg de nunți. Fără pretenti de mare organizatoare, fără strategii pe vreo piată testată în prealabil, fără istoric în domeniu, și cu vreo câteva sute de lei toți banii disponibili.Iar în 20 Ianuarie 2017, era prima zi din prima ediție a Târgului de Nuntă-Wedding Bouquet. Iar anul acesta am avut deschise porțile ediției cu numărul patru.

Fiecare an a fost o provoocare, care m-a crescut, m-a maturizat și mi-a deschis ochii din multe puncte de vedere. Fiecare ediție mi-a descoperit oameni mișto, oameni care m-au invătat și de la care am avut de invătat atât de multe despre relațiile interumane.
Am încercat ca an de an să fac lucrurile exact ca și pentru mine și cred că acesta a fost secretul. Am făcut tot ce am știut să existe beneficii pentru toți cei implicați. Mi-am respectat întotdeauna colaboratorii și partenerii astfel încât ceea ce am discutat inițial așa a rămas indiferent dacă mie mi s-au schimbat anumite coordonate în timpul pregătirilor.
Am susținut cât am știut și am putut prestatorii serviciilor de nuntă aflați la început de drum. Din motivul ăla mișto, că și eu am avut mereu cel puțin un înger păzitor șef în tot ceea ce mi-am propus să fac. Și cred că e datoria noastră umană să oferim sprijin nu doar să primim.

Prezența, Irinei Onescu, fostă concurentă a concursului Chef la Cuțite și primărița comunei Petriș, la ediția de anul acesta, a fost una foarte bine primită de vizitatori dar și de ceilalți expozanți.

Până anul viitor, la cea de-a cincea ediție, pentru care fac totul ca să fie una de 5* îmi doresc să fim cu toții bine, să avem parte de zile cu bucurii și să nu ne oprim din a desena zâmbete.

Bianca Morariu