Galerie foto – Timisoara Wedding Market 2018

Timișoara Wedding Market 2018 a avut loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT) în perioada 14-16 decembrie 2018. Cu un concept fresh și o abordare diferită față de tot ceea ce a existat la acea vreme, Timișoara Wedding Market s-a bucurat de participarea a 104 furnizori de servicii de top și prezența a 2.431 de vizitatori. Conceptul târgului a fost unic întrucât accesul s-a făcut sub formă de labirint, astfel încât vizitatorii să nu rateze vreun stand.

În data de 15 decembrie în sala Europa a Centrului Regional de Afaceri au fost programate 4 conferințe, în cadrul târgului, unde viitori miri au putut afla totul despre tendințele anului 2019 în materie de wedding. Speakerii de la cele patru conferințe au fost Octavian Borod (Tudor Tailor), Sabina Mladin (fotograf), Andrei Stănuș (wedding planner) și Andrada Mazilu (wedding planner).

Unul dintre participanții la târg a fost fericitul câștigător al unei luni de miere în Bali, oferită de Tui Travel Center (actualul DerTour). Totodată în cadrul târgului, s-au oferit o serie de alte premii (un candy bar, un tort de mireasă, un set de verighete, o mașină de epocă pe parcursul evenimentului, o rochie de mireasă, curs de make-up, servicii stomatologice în valorea de 500 euro) de către furnizorii de nuntă participanți la târg.

Cu prilejul ediției din 2018 a fost distribuit și primul număr al revistei Romanian Wedding Market, aceasta fiind tipărită în 2.500 de exemplare.

Partenerii oficiali au fost Tui Travel Center (actualul DerTour) și Kiss FM.