Galerie foto – Timisoara Wedding Market 2019

Timișoara Wedding Market 2019 a avut loc la Expovest în perioada 22-24 noiembrie 2019. În anul 2019, Timișoara Wedding Market s-a bucurat de un spațiu expozițional de 1.022 mp ocupat de cei mai în vogă furnizori de servicii de nuntă din vestul țării și nu numai. Numărul vizitatorilor a fost și el pe măsură, un număr de 2.111 persoane trecând pragul Timișoara Wedding Market 2019. Și în acest an, structura sub formă de labirint a fost păstrată.

Succesul de care s-a bucurat sesiunea de conferințe la prima ediție a târgului, i-a determinat pe organizatori să vină în întâmpinarea viitorilor miri cu alte conferințe. Speakerii conferinței din anul 2019 au fost Alexandru Hreniuc (fotograf), Octavian Borod (consultant vestimentar la Tudor Tailor) și Andrei Stănuș (wedding planner).

De această dată, unul dintre participanții la târg s-a bucurat de câștigarea unei luni de miere în Maldive, oferite de Tui Travel Center (actualul DerTour).

Cupio, partenerul oficial al Timișoara Wedding Market 2019 a organizat în cadrul târgului o serie de demonstrații de make-up, prin intermediul make-up artiștilor Adina Trohin, Alexandra Turkoane, Ana Preda, Andra Durnea și Monica Felicia. În cadrul târgului a avut loc și un master-class, “Bridal Make-up Trends 2020” susținut de make-up artistul Ovidiu Perța.

În cadrul Timișoara Wedding Market 2019 a apărut cel de-al doilea număr al revistei Romanian Wedding Market, pe coperta revistei apărând cuplul Markus Schulz – Adina Butar și imagini în premieră de la nunta acestora din Ibiza.

Ne vedem la Timișoara Wedding Market 2020!